Inventering för maximering av dina bar- och restaurangvinster

Sculpture Hospitality gör restaurang- och barinventering enklare och mer lönsam genom att ge dig sömlös tillgång till den data du verkligen behöver. För att maximera vinsten måste du förbättra synlighet och kontroll över din restaurang eller bars lager. Med cirka 25 till 35 procent av en restaurangs driftsbudget avsedd för att köpa mat (det tar inte ens hänsyn till kostnader för dryckeslager för baren), kan korrekt lagerhantering avsevärt förbättra förväntade intäkter.

 
 
 
 
 

Besparingar i genomsnitt hos våra kunder per 2024
  • BevCheck monitorn kopplas enkelt till rören i ditt befintliga system och sedan till ert nätvärk för att kunna kommunicera med er kontrollenhet. Skulle signal förloras stryps tillförseln av ölen, både genom fysisk men också digital åtgärd.

  • Systemet känner av och kan visa i app som gör att du kan få exakt rapportering om hur mycket som tappas i realtid.

  • Övertappning är vanligare än man tror och stor del till att svinn förekommer. BevCheck känner av och stryper automatiskt bla bla bla

  • Text som informerar

  • Text som informerar

 
 

En lösning skapad för din verksamhet.

Har du inte tid eller expertis att fokusera på inventering? Sculpture Hospitality erbjuder innovativ programvara för lagerhantering och världsomspännande lagerexperter för att säkerställa att ditt företag når sina vinst- och förlustmål.

 
 
 

Börja spara pengar redan idag

Låt oss berätta mer om hur vi kan hjälpa just er verksamhet.Vi ser till att du som krog- och restaurangägare får ut varje varje krona av din dryck- och matförsäljning. Profit Management är ledande i Norden när det gäller att leverera lösningar, verktyg och metodik för lönsamhetsutveckling inom hotell- och restaurangbranschen.

Vill du veta mer om våra tjänster?