Minimera svinnet –
maximera vinsten

Läcker din verksamhet pengar? Kan era interna processer bli effektivare? Med Profit Managements smarta inventeringsverktyg Bevinco för hotell-, krog- och restaurangbranschen går ingenting till spillo – varken dryck, mat, tid eller pengar.

Bar Inventory Services

Profit Secret Service

Kitchen Inventory

Beer Monitoring

Bar Inventory Services

Profit Secret Service

Kitchen Inventory

Beer Monitoring

Er Profit Manager

Vår uppgift är att värna om din lönsamhet. Att du får total kontroll över ditt lager, minskar förekomsten av svinn, effektiviserar era processer och därmed ökar verksamhetens intäkter.

Hur? Profit Management har ensamrätt i Norden på några av marknadens ledande system för lagerkontroll. Inventeringsverktyg som räknas som världsledande inom lönsamhetsutveckling i serveringsbranschen. Som er personliga Profit Manager skapar vi en lösning som passar just era unika behov.

Vi hjälper verksamheter i hela Skandinavien.       

Maximal kontroll med Bevinco

Utanför Norden har Bevinco under lång tid varit ett självklart verktyg för precisa hälsokontroller av företag inom serveringsbranschen. Nu börjar fler och fler företag på hemmaplan inse vinsterna med att göra Bevinco till ett naturligt inslag i sin lagerhantering.

Bevinco är en helt digitaliserad tjänst som gör en tidskrävande inventeringsprocess till något enkelt och smidigt. Överblicken och rapporteringen som du i realtid får via vår användarvänlig app är överlägsen manuell administration. Vi spårar varenda förlorad droppe och avslöjar var du kan sänka dina kostnader!

 

App Baserad

Alla våra lösningar är app och mobil anpassade. Ha kontroll oavsett var du befinner dig.

Avviks Rapporter

Med Bevinco får du avviks rapporter ända ner på artikel nivå.

Cloud Baserat

Våra kontroll system är cloud baserade. Du behöver aldrig köra ett lokalt program eller uppdatera några system.

Enkla Grafer och Diagram

Följ enkelt med med hjälp av våra total översikt rapporter men enkla diagram och grafer.

Potential Intjäning

Få direkt kontroll på hur mycket svinn eran firma har och vad den potentiella intjäningen är av det oförklarliga svinner.

Snabb Leverans

Ta kontakt med oss för en demonstration. Vi har rask leverans av alla våra tjänster och system och du kan snabbt få kontroll och insyn i din firmas situation.

Varför använda Bevinco?

Boka en kostnadsfri konsultation redan idag så berättar vi mer!