Profit management
    • Tjänster
      • Bevinco
      • Profit k-control
      • Measuring Cup
      • Bevchek
    • Om oss
    • Nyheter
    • Börja nu
    • Svenska
      • Norsk bokmål
      • Svenska

Nyheter

kock-som-arbetar-effektivt

Effektivisera arbetet på restaurang och hotell – 3 tips!

  • onsdag 4 december 2019
undvik-dessa-misstag-nar-du-startar-egen-restaurang

Vill du starta egen restaurang? Här är fem fällor du bör undvika!

  • tisdag 5 november 2019
minska-matsvinn-pa-skola

Matsvinn i skolan – och hur det kan minska

  • torsdag 3 oktober 2019
vad-innebär-bra-service-på-restaurangen

Vad innebär service för dig?

  • onsdag 4 september 2019
inventering

Vad är inventering?

  • torsdag 8 augusti 2019
kunder-på-restaurang-som-är-nöjda

Mäta kundnöjdhet i restaurangbranschen

  • måndag 8 juli 2019
bar-på-krog-beräkna-lönsamhet-i-restaurang

Beräkna lönsamhet i krogbranschen – och gå med vinst!

  • fredag 17 maj 2019
kassahantering-på-krog-och-restaurang

Kassahantering – 3 tips som kommer förenkla din arbetsdag

  • måndag 15 april 2019
bence-boros-804586-unsplash

Bli bra på att hälla upp öl på tapp!

  • fredag 15 mars 2019
markus-spiske-139525-unsplash

Matsvinn i Sverige – hur mycket slänger vi?

  • måndag 11 februari 2019
  1. 1
  2. 2
  3. Nästa»
Profit management
  • Hem
  • Tjänster
  • Om oss
  • Börja nu
    • Bevinco
    • Profit k-control
    • Measuring Cup
    • Bevchek
  • © Profit management 2021
  • Om cookies
  • Created with by Wasabi Web